EN

Porshe Työpaikat Suomessa

Työpaikat Suomessa

Työpaikat Suomessa

Porsche on yksi maailman vahvimmista brändeistä. Oy AutoCarrera Ab on maahantuonut merkkiä vuodesta 1998 lähtien. Myynti Suomessa ja maailmalla on moninkertaistunut tänä aikana. Suomessa AutoCarreralla on kolme täyden palvelun toimipistettä, Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Toimintamme ja Porsche -kannan kasvaessa etsimme jatkuvasti uusia osaajia niin myynnin, jälkimarkkinoinnin kuin hallinnonkin puolelle. Tarjoamme työntekijöillemme haastavan mutta miellyttävän ja joustavan työympäristön, alansa laadukkaimmat tuotteet ja kansainvälisen ilmapiirin.

 

Etsimme autosihteeriä kesäloman ajaksi Helsinkiin.

Työtehtäviisi kuuluu mm. laskutus, vakuutusten teko ja rekisteröinti luovutettaville uusille ja käytetylle autoille, asiakirjojen hoito ja yleiset toimistoa ylläpitävät toimet.

Toivomme kokemusta vastaavista tehtävistä, B-ajokorttia, sekä mahdollisuuksien mukaan voimassaolevaa TraFi -rekisteröintioikeutta. Kaupallisen alan koulutuksen sekä kokemuksen Automasterista katsomme eduksesi.
Sujuva englanninkielen taito on välttämätön. Luonteeltasi olet tarkka ja täsmällinen, ja tartut työhön reipasotteisesti. Olet tiimipelaaja, mutta hoidat työsi itsenäisesti ja olet motivoitunut työskentelemään Porschen korkeatasoisten laatukriteereiden mukaisesti.

Työsuhde on määräaikainen 1.6 - 31.8.2017.

Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen rekrytointi@porsche.fi. Hakuaika päättyy 30.4.2017.

 

Etsimme automyynnin harjoittelijaa Helsingin Porsche Centeriin

Haemme motivoitunutta, tunnollista ja määrätietoista harjoittelijaa tukemaan automyyntiämme Porsche Center Helsinkiin.   

Harjoittelijaltamme toivoisimme vähintään yhden lukukauden suoritettuja opintoja (AMK tai yliopisto), aiempaa työkokemusta hallinnollisista tai myynnin tehtävistä, hyvät kouluarvosanat, mielenkiintoa urheiluautoja kohtaan ja hyvät suomen- ja englannin kielen taidot. Edellytämme kykyä itsenäiseen ja täsmälliseen työskentelyyn, ja harjoittelija käyttää tehokkaasti mm. Microsoft Excel, Word, Power Point – ohjelmia. Ajokortti on välttämätön.

Työtehtäviin kuuluu mm:
- käytettyjen autojen myyntiinvalmisteluprosessi
- valokuvaus, internet-ilmoittelu, auton huoltojen ja pesujen organisointi, rengasvaraston ylläpito, katsastukset
- uusien autojen myynnin tukeminen
- hinnastot, hintalaput, esitteet, internet-ilmoittelu
- autokonfiguraattorin ylläpito
- tapahtumaorganisointiin osallistuminen
Määräaikainen työsuhde kestää enintään kuusi kuukautta. Seuraava harjoittelujakso alkaa 1.9.2017.
 
Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen rekrytointi@porsche.fi

Lisää tietoa

Kansainvälinen sivu