EN

Porshe Työpaikat Suomessa

Työpaikat Suomessa

Työpaikat Suomessa

Porsche on yksi maailman vahvimmista brändeistä. Oy AutoCarrera Ab on maahantuonut merkkiä vuodesta 1998 lähtien. Myynti Suomessa ja maailmalla on moninkertaistunut tänä aikana. Suomessa AutoCarreralla on kolme täyden palvelun toimipistettä, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Loppuvuodesta 2016 Oy AutoCarrera Ab on ollut osa K-ryhmää.

Autokauppa on yksi kolmesta strategisesta kasvualueesta uudistuvassa K-ryhmässä.

 

Nyt etsimme Porsche Center Helsinkiin

Automyyjää,

joka haluaa nähdä työssään isomman merkityksen.

Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta myynnistä. Olet myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Ymmärrät nykyaikaisten myynti- ja viestintäkanavien merkityksen myyntityössä ja osaat hyödyntää niitä. Autojen myynnin lisäksi ymmärrät kokonaispalvelun merkityksen nykyisille ja tuleville asiakkaillemme sekä yrityksellemme. Osaat toimia itsenäisesti ja pystyt hallitsemaan useaa asiakastilannetta pitkäjänteisesti ja samanaikaisesti. Olet joukkuepelaaja ja pystyt toimimaan tehokkaasti myös paineenalaisena. Vaadimme sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Meillä sinulla on mahdollisuus löytää vahvuutesi ja toteuttaa itseäsi. Paljon luvattu, mutta näin se vain on. Huomaa kuitenkin, että olemme vaativia kaikessa mitä teemme. Ennen kaikkea edellytämme sinulta halua tehdä paremmin ja kehittyä nopeasti muuttuvassa markkinassa ja maailmassa. Arvostamme rohkeutta, rehtiyttä ja sinnikkyyttä. Digitaalisuus on meille luontaista niin työssä kuin vapaa-aikana. Osaaminen on pääomaa jota pääset takuuvarmasti kasvattamaan kanssamme. Aikaisempi kokemus alalta tuo varmuutta.

Kasvuhakuinen, kehittyvä, utelias, rohkea, rehti, kunnianhimoinen, sinnikäs, innostunut, laaja-alainen, monipuolinen, intohimoinen, ammattilainen, huippuosaaja – löydätkö itsesi tekemässä autokaupan tulevaisuutta huippubrändien kanssa?

Jos kiinnostuit ja koet sopivasi joukkoon, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelo 20.8.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@porsche.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jan Matzke p.050 576 2336.

 

Automyynnin harjoittelijaa

Haemme motivoitunutta, tunnollista ja määrätietoista harjoittelijaa tukemaan automyyntiämme.   

Harjoittelijaltamme toivoisimme vähintään yhden lukukauden suoritettuja opintoja (AMK tai yliopisto), aiempaa työkokemusta hallinnollisista tai myynnin tehtävistä, hyvät kouluarvosanat, mielenkiintoa urheiluautoja kohtaan ja hyvät suomen- ja englannin kielen taidot. Edellytämme kykyä itsenäiseen ja täsmälliseen työskentelyyn, ja harjoittelija käyttää tehokkaasti mm. Microsoft Excel, Word, Power Point – ohjelmia. Ajokortti on välttämätön.

Työtehtäviin kuuluu mm:
- käytettyjen autojen myyntiinvalmisteluprosessi
- valokuvaus, internet-ilmoittelu, auton huoltojen ja pesujen organisointi, rengasvaraston ylläpito, katsastukset
- uusien autojen myynnin tukeminen
- hinnastot, hintalaput, esitteet, internet-ilmoittelu
- autokonfiguraattorin ylläpito
- tapahtumaorganisointiin osallistuminen
Määräaikainen työsuhde kestää enintään kuusi kuukautta. Seuraava harjoittelujakso alkaa talvella 2018.
 
Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen rekrytointi@porsche.fi

Lisää tietoa

Kansainvälinen sivu