EN

Rakenna oma Cayenne S Diesel

Tekniset tiedot

Porsche Cayenne Cayenne S Diesel
Akseliväli: 2,895 mm
Pituus: 4,855 mm
Korkeus: 1,699 mm
Automaatti
 •  
 • Automaatti
Automaatti
Teho 283 kW (385 hv)
Kiihtyvyys 0-100 km/h 5,4 s
Huippunopeus 252 km/h
Yhdistetty polttoaineen kulutus/päästöt* l/100km 8,2
CO2-päästöt g/km 215
Hinnat alkaen 144 064 €

Ominaisuudet

 •  
 • Konsepti
 • Ajaminen
 • Alusta
 • Turvallisuus
 • Mukavuus
 • Audio ja Yhteydet
 • Ympäristö
 • Personointi
 • Luonne

  Luonne

  Kirjain S tulee sanasta Sport. Se ei tarkoita ainoastaan ajonautintoa tai tehoa vaan myös suurta tehoreserviä. Huippuunsa viritetty suorituskyky yhdistettynä pitkänmatkan kestävyyteen. Uusi Cayenne S Diesel.

 • Sisustus

  Sisustus

  Cayennen sisustus on rakennettu osaksi sinua. Sen nouseva keskikonsoli ja urheilullinen ohjauspyörä yhdistävät korkean ergonomian sekä huippumuotoilun. Kaikki mitä tarvitset on lähettyvilläsi. Mukavuus, muunneltavuus sekä tyyli – osa suurempaa kokonaisuutta.

 • Ulkoasu

  Ulkoasu

  Cayennen muotoilusta erottuvat uudistetut keulan ja perän yksityiskohdat. Niiden muotoilu on entistä hienostuneempaa. Sivupeileihin integroidut vilkut ja jopa 21-tuumaiset vanteet korostavat Cayennen dynaamisuutta entisestään yhdessä LED-päiväajovalojen, koriin integroitujen pakoputkenpäiden sekä LED-takavalojen kanssa.

 • Ajatus

  Ajatus

  Innostus on avain menestymiseen – niin elämässä kuin myös urheiluautojen rakentamisessa. Intohimo ajamiseen yhdistää meitä. Aito Porsche joka on kotonaan niin radalla kuin jokapäiväisessä ajossa. Uusi Cayenne.

 • Porsche Traction Management (PTM) –nelivetojärjestelmä

  Porsche Traction Management (PTM) –nelivetojärjestelmä

  Porsche PTM on aktiivinen nelivetojärjestelmä, jonka sydämenä toimii elektronisesti ohjattu monilevykytkin. Se välittää voimaa etu- ja taka-akselien välillä pidon määrän huomioiden ja varmistaa näin parhaan etenemiskyvyn.

 • Coasting –toiminto

  Coasting –toiminto

  Coasting –toiminto mahdollistaa auton rullaamisen vapaasti ilman moottorijarrutuksen hidastavaa vaikutusta. Tämä pienentää polttoaineenkulutusta. Cayenne S E-Hybrid mallissa polttomoottori voidaan sammuttaa kokonaan ajossa.

 • 8-vaihteinen Tiptronic S- automaattivaihteisto

  8-vaihteinen Tiptronic S- automaattivaihteisto

  Cayennen Tiptronic S –automaattivaihteisto oppii ajotyylisi ja mukautuu siihen. Sen suuri välityssuhteiden määrä mahdollistaa aikaisempaa pienemmän kulutuksen sekä melutason. Uutena ominaisuutena on laajennettu start / stop –toiminto: Moottori voidaan sammuttaa seisonnan lisäksi myös esimerkiksi liikennevaloja lähestyttäessä.

 • Suorituskyky

  Suorituskyky

  4.2-litrainen V8-moottori, 385 hevosvoimaa, Common Rail –polttoaineensuihkutus sekä suorituskyky jonka voit kuulla ja tuntea. Mitä muuta tarvitset?

 • Vanteet ja TPMS -rengaspainevahti

  Vanteet ja TPMS -rengaspainevahti

  Cayennen vannevalikoima on kasvanut entisestään ja saatavilla on nyt vaihtoehtoja jopa 21-tuuman kokoon saakka. TPMS -rengaspainevahti ilmoittaa mahdollisesta paineenlaskusta renkaissa ja kuljettajalla on lisäksi mahdollisuus tarkistaa yksittäisten renkaiden tila myös erikseen.

 • Sport Chrono -paketti

  Sport Chrono -paketti

  Sport Chrono –paketti sisältää useita urheilullisia ominaisuuksia: Analoginen sekä digitaalinen kello/ajastin, suorituskykynäyttö sekä Sport Plus –näppäin. Sport Plus –näppäimen painallus jäykistää välittömästi iskunvaimennuksen, herkistää moottorin sekä säätää ohjaustuntumaa. Lisäksi Performance Start –ominaisuus varmistaa räjähtävät liikkeellelähdöt.

 • Maastoajokyky

  Maastoajokyky

  Valittavanasi on parhaimmillaan kolme erilaista ajotilaa (mallista riippuen) maastoajoa varten. Pidon määrää lisätään mm. ABS-jarruja sekä tasauspyörästön lukitusta säätämällä. Lisäksi maavaraa ja kahluusyvyyttä voidaan korottaa ilmajousituksella varustetuissa autoissa.

 • Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus)

  Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus)

  PTV Plus on järjestelmä, joka parantaa ajovakautta sekä ohjausvastetta elektronisen tasauspyörästön lukon avulla. Se mittaa eri antureilta tulevaa tietoa ja siirtää vääntömomenttia halutulle pyörälle aina vastakkaista pyörää jarruttamalla. Näin varmistetaan tilanteeseen paras ohjausvaste eri hetkillä.

 • Ilmajousitus ja Porsche Active Suspension Management (PASM) –aktiivijousitus

  Ilmajousitus ja Porsche Active Suspension Management (PASM) –aktiivijousitus

  Aktiivijousitus mukautuu ajotyyliisi napinpainalluksella. Valittavissa on Comfort, Sport sekä Sport Plus –tilat, joiden pohjalta vaimennusta säädetään. Näin varmistetaan vakaus, suorituskyky sekä mukavuus. Ilmajousituksen avulla maavaraa voidaan säätää keskikonsolin kytkimestä. Lisäksi kuormausta helpottaa erillinen lastaustoiminto.

 • Teräsjousitus

  Teräsjousitus

  Cayennen teräsjousitus on täydellinen yhdistelmä mukavuutta sekä suorituskykyä. Jousituksen kevyt ja optimoitu rakenne mahdollistaa pienemmän polttoaineenkulutuksen lisäksi urheilullisen suorituskyvyn. Myös maastoajo-ominaisuudet on otettu huomioon suunnittelussa.

 • Takavalot

  Takavalot

  Uudistetut takavalot ovat entistä kirkkaammat ja nopeammin aktivoituvat LED-tekniikan ansiosta. Neljästä LED-elementistä koostuvat jarruvalot on varustettu vilkkumistoiminnolla ja ne aktivoituvat hätätilanteessa parantaen näkyvyyttä ja turvallisuutta.

 • Päiväajovalot

  Päiväajovalot

  Uudet päiväajovalot neljällä erillisellä LED-elementillä parantavat näkyvyyttäsi ja lisäävät turvallisuutta valoisaan aikaan ajettaessa.

 • Porsche Dynamic Light System (PDLS) –dynaaminen ajovalojärjestelmä

  Porsche Dynamic Light System (PDLS) –dynaaminen ajovalojärjestelmä

  PDLS säätää lähivalojen kantamaa automaattisesti ajonopeutesi mukaan. Mutkaisella tiellä ajettaessa valot kääntyvät automaattisesti kaarteeseen päin ohjauskulmasta sekä nopeudesta riippuen. PDLS+ tuo mukanaan lisäksi dynaamisen kaukovaloassistentin sekä risteysvaloavustimen näkyvyyden maksimoimiseksi.

 • Porsche Stability Management (PSM)- ajovakauden hallintajärjestelmä

  Porsche Stability Management (PSM)- ajovakauden hallintajärjestelmä

  Järjestelmä ehkäisee auton joutumista hallitsemattomaan luisuun, ja sen tukena ovat ABS-jarrut, sutimisenesto ASR sekä useita älykkäitä turvatoimintoja. Mikäli tahdot entistä urheilullisempaa ajoa, PSM:n toimintaa voidaan rajoittaa hetkellisesti. Järjestelmä palaa kuitenkin välittömästi toimintaan, mikäli ABS-toimintoa tarvitaan.

 • Jarrujärjestelmä

  Jarrujärjestelmä

  Cayennen jarrut on suunniteltu tehokkaisiin jarrutuksiin myös suurella kuormalla. Lisävarusteena saatavat komposiittikeraamijarrut (PCCB) mahdollistavat painonsäästön, paremman suorituskyvyn myös arkikäytössä sekä pienemmän polttoaineenkulutuksen. Automaattinen hold –toiminto varmistaa helpon mäkilähdön.

 • Lisäominaisuudet

  Lisäominaisuudet

  Ovien sulkemisavustin on saatavilla kaikkiin Cayenne –malleihin. Integroitu sähkötoiminen sulkemismekanismi varmistaa ovien mukavan sulkeutumisen. Valaistuksen mukavuuspaketti sisältää mm. himmennettävän valaistuksen ovipaneeleissa sekä kattokonsolissa, LED-lukuvalot takamatkustajille sekä toisen 12-voltin pistokkeen taakse.

 • Avustavat järjestelmät

  Avustavat järjestelmät

  Cayenne on varustettavissa useilla ajamista helpottavilla järjestelmillä. Kaistanvaihtoavustin tarkkailee ajoneuvosi kuolleita kulmia ja varoittaa, mikäli toinen ajoneuvo on kaistanvaihtoaikeesi tiellä. Kaistaltapoistumisvaroitin tarkkailee tiemerkintöjä ja varoittaa mikäli autosi on ajautumassa pois kaistalta. Surround View- kamerajärjestelmä luo kuvan lintuperspektiivistä helpottaen pysäköintiä entisestään.

 • Adaptiivinen vakionopeudensäädin ja Porsche Active Safe (PAS)

  Adaptiivinen vakionopeudensäädin ja Porsche Active Safe (PAS)

  Lisävarusteena saatava adaptiivinen vakionopeudensäädin on perinteistä älykkäämpi. Se säätelee ajonopeutta edellä ajavan auton mukaisesti ja pitää samalla määrittämäsi turvavälin. Porsche Active Safe -järjestelmä varoittaa äänellä ja visuaalisesti tilanteesta, jossa lähestyt edessä olevaa ajoneuvoa liian nopeasti.

 • Säilytystilat

  Säilytystilat

  Käytännöllisyys on myös osa mukavuutta ja sen vuoksi Cayenne –mallistossa on runsaasti erilaista säilytystilaa. Näihin kuuluvat mm. taskut etuistuinten takaosissa, jäähdytetty hansikaslokero sekä säilytystilat keskikonsolissa ja etuistuimien alla.

 • Urheilullinen monitoimiohjauspyörä vaihteenvalitsimilla

  Urheilullinen monitoimiohjauspyörä vaihteenvalitsimilla

  Urheiluohjauspyörän vaihteenvalitsimet mahdollistavat entistä nopeammat ja sulavammat vaihteenvaihdot. Käytettävyyttä parantavat ohjauspyörään yhdistetyt säätimet puhelinta, radiota sekä ajotietokonetta varten. Lisävarusteena on saatavilla ohjauspyörän lämmitys.

 • Istuimet

  Istuimet

  Comfort istuinten lisäksi saatavilla on adaptiiviset urheiluistuimet 18-suuntaisella sähkösäädöllä sekä korostetulla sivuttaistuella – tarjoten urheilullisuutta sekä äärimmäistä mukavuutta. Jos haluat enemmän, voit täydentää Porschesi varustelua esimerkiksi lämmitettävillä tai ilmastoiduilla istuimilla sekä ohjauspyörän lämmityksellä.

 • Porsche Rear Seat Entertainment

  Porsche Rear Seat Entertainment

  Porsche Rear Seat Entertainment- takapenkin viihdejärjestelmä sisältää langattomat kuulokkeet sekä kaksi näyttöä etuistuimien selkänojissa. Näyttöihin integroitu soitin on yhteensopiva CD- ja DVD-levyjen kanssa. Lisävarusteena saatavan TV-virittimen avulla voit katsoa näytöistä myös digitaalista TV-lähetystä.

 • BOSE® Surround Sound-System

  BOSE® Surround Sound-System

  9-kanavainen vahvistin, 14 kaiutinta ja subwoofer sekä 585 wattia – Bose Surround Sound-System -äänentoistojärjestelmä luo tasapainoisen äänielämyksen kaikille neljälle istuinpaikalle. Äänilähteet kuten CD ja MP3 voidaan toistaa Surround –äänenä napinpainalluksesta.

 • Burmester® High-End Surround Sound-System

  Burmester® High-End Surround Sound-System

  16 kaiutinta, subwoofer sekä kokonaistehoa yli 1000 wattia. Lisävarusteena saatava Burmester- äänentoistojärjestelmä tarjoaa ennenkuulumatonta tarkkuutta ja sointia. Sen kehityksessä on ollut vain yksi tavoite – täydellisyys.

 • CDR –audiojärjestelmä

  CDR –audiojärjestelmä

  CDR –audiojärjestelmä on kosketusnäytön, radion sekä CD-soittimen yhdistelmä. Ominaisuuksiin kuuluvat ajonopeuden mukaan säätyvä äänenvoimakkuus, 10-kaiutinta sekä 100 watin teho. Ulkoisen äänilähteen kytkentä on mahdollista Universal Audio Interface:n avulla. Saatavilla on myös laajemmilla ominaisuuksilla varustettu CDR Plus.

 • Porsche Communication Management (PCM)

  Porsche Communication Management (PCM)

  PCM tarjoaa navigaatiojärjestelmän lisäksi myös CD/DVD-soittimen, USB-liitännän sekä 40GB- sisäisen kovalevyn. Järjestelmässä voit valita karttanäytön 2D / 3D-tilan välillä, ja tietyillä alueilla karttapohjaksi voidaan asettaa satelliittikuva 3D-perspektiivillä, jossa niin maasto kuin rakennuksetkin on kuvattu kolmiulotteisesti.

 • Kevyt rakenne ja kierrätys

  Kevyt rakenne ja kierrätys

  Kevyt kori on ollut Porschen tunnus jo vuodesta 1948, teknologisista ja ekologisista syistä. Korissa käytetään runsaasti kevyitä materiaaleja kuten alumiinia sekä muovia, ja vaikka materiaalit ovat keveitä, on niitä tutkittu myös ympäristövaikutusten kannalta. Näin ollen Cayenne on 95 % kierrätettävissä.

 • Ympäristönsuojelu

  Ympäristönsuojelu

  Ympäristön huomioiminen on aina ollut osa Porschea; energiatehokkaat voimansiirtojärjestelmät, kevyet rakenteet, hyvä aerodynamiikka sekä matala vierintävastus mahdollistavat kohtalaisen pienet päästöt jopa urheiluautoissa.

 • Porsche Exclusive

  Porsche Exclusive

  Saat Porschen yhtä yksilöllisenä kuin sormenjälkesi. Se on Porsche Exclusiven lupaus. Haasteemme on tehdä autosta toiveidesi mukainen, sisäisesti ja ulkoisesti. Meille toiveesi ei ole este vaan mieluinen haaste, sillä esimerkiksi sisustuksen ja ulkovärin voit tarvittaessa määrittää valikoiman ulkopuolelta vapaasti.

Kulutus/CO2-päästöt* Cayenne S Diesel: Kaupunki 10,3 l/100 km; Maantie 7,2 l/100 km; Yhdistetty 8,2 l/100 km; CO2 päästöt 215 g/km.

Interaktiivinen sivusto

Interaktiivinen sivusto

Enthusiast driven. The new Cayenne.


Showroom. Production. Porsche off-road track. Porsche on-road circuit. Experience an unforgettable day at Porsche Leipzig with the new Cayenne.

Katso

Ladattavat esitteet

Porsche Cayenne Cayenne S Diesel

Personointi & Huolto

Lisää tietoa