EN

Rakenna oma Cayenne

Tekniset tiedot

Porsche Cayenne Cayenne
Akseliväli: 2,895 mm
Pituus: 4,855 mm
Korkeus: 1,699 mm
Automaatti
 •  
 • Automaatti
Automaatti
Teho 220 kW (299 hv)
Kiihtyvyys 0-100 km/h 7,7 s
Huippunopeus 230 km/h
Yhdistetty polttoaineen kulutus/päästöt* l/100km 9,2
CO2-päästöt g/km 215
Hinnat alkaen 112 926 €

Ominaisuudet

 •  
 • Kohokohdat
 • Personointi
 • Suorituskyky

  Suorituskyky

  3.6-litrainen 6-sylinterinen moottori, 300 hevosvoimaa sekä 0-100 km/h kiihdytys vain 7.7 sekunnissa. Cayennen suorituskyky on yhdistelmä voimaa sekä teknologiaa; polttoaineen suorasuihkutus, muuttuva venttiilienajoitus sekä Tiptronic S –vaihteisto ovat vain osa kokonaisuutta. Hyötysuhdetta nostaa automaattinen start/stop –järjestelmä.

 • Vakiovarusteiden kohokohdat

  Vakiovarusteiden kohokohdat

  Intohimo on osa jokapäiväistä elämäämme – myös Cayennea. Cayenne on täydellinen kumppani matkoillesi, olivat ne sitten pitkiä tai lyhyitä. Laaja vakiovarustelu viimeistelee kokonaisuuden. Vakiovarusteena mm. Bi-Xenon –ajovalot, automaattinen ilmastointi, audiojärjestelmä 7” kosketusnäytöllä, sähkösäätöiset istuimet sekä Tiptronic S –automaattivaihteisto.

 • Luonne

  Luonne

  Uusi Cayenne huokuu dynaamisuutta, mikä korostuu erityisesti pyöränkaarien sekä konepellin urheilullisessa muotoilussa. Ulkonäköä täydentävät Bi-Xenon ajovalot sekä LED -tekniikalla toteutetut päiväajovalot (vakiovaruste). Myös sisätilojen tunnelma on ainutlaatuinen – sen muotoilussa heijastuvat Porschen autourheiluperinteet.

 • Porsche Exclusive

  Porsche Exclusive

  Saat Porschen yhtä yksilöllisenä kuin sormenjälkesi. Se on Porsche Exclusiven lupaus. Haasteemme on tehdä autosta toiveidesi mukainen, sisäisesti ja ulkoisesti. Meille toiveesi ei ole este vaan mieluinen haaste, sillä esimerkiksi sisustuksen ja ulkovärin voit tarvittaessa määrittää valikoiman ulkopuolelta vapaasti.

Kulutus/CO2-päästöt* Cayenne: Kaupunki 12,3 l/100 km; Maantie 7,5 l/100 km; Yhdistetty 9,2 l/100 km; CO2 päästöt 215 g/km.

Interaktiivinen sivusto

Interaktiivinen sivusto

Enthusiast driven. The new Cayenne.


Showroom. Production. Porsche off-road track. Porsche on-road circuit. Experience an unforgettable day at Porsche Leipzig with the new Cayenne.

Katso

Ladattavat esitteet

Porsche Cayenne Cayenne

Personointi & Huolto

Lisää tietoa